elenco Aziende - HOME PAGE -

D' : C PREMIUM CREAM
< ALTER EGO ITALY BACK

Decolorant pel cabell - ALTER EGO ITALY


D' : C PREMIUM CREAM
Crema blanquejador d'alta acció cosmètica
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Producte vist Visits: 87640 temps

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

D' : C PREMIUM CREAM
Crema blanquejador d'alta acció cosmètica
crema

Blanquejament amb alta acció cosmètica, s'estén l'actual gamma de productes tècnics Decoego per al blanqueig professional. Ofereix un servei de 360 graus, des de les ratlles més tradicionals amb paper d'alumini, esgarrapades, balayages, traços de llum amb una espàtula o una pinta, a diverses tècniques de contrast.
Gràcies a la seva textura cremosa, densa i compacta i la seva composició molecular millorat amb l'innovador sistema de Loock Hydra, permet una major facilitat d'aplicació i és adequat per a totes les tècniques de decoloració.
La seva textura es refereix a la sensació d'un tractament nutritiu i cosmètic que no es posa rígid i no s'asseca el cabell durant les fases d'aplicació. Conté :. Cera d'abelles, blat de moro, mantega de karité, Caolí
La seva única cera d' abelles en base Hydra System Loock permet incorporar els principis actius a través d'una xarxa de seguretat al voltant del pèl com un rusc de protecció. Aquest mecanisme d'origen natural afavoreix una distribució més uniforme de crema i permet un millor adherència en l'estructura del cabell.
A més, l'acció de blat de moro de proteïnes Bio - condicionat Sistema basat Caring, ajuda a reequilibrar contingut natural de proteïnes del cabell, donant-li plenitud en color, brillantor i vitalitat.
paquet :. borsa de 250 gr

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy