INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalog av produkter og tilbehør for profesjonelle frisører


norsk

Thanks
for your vote 👍

X


PHYSIA KOMPLEKSE SYSTEM
PHYSIA KOMPLEKSE SYSTEM - DEMERAL - Behandlinger - hårpleie

Rate this product:


1 click

PHYSIA KOMPLEKSE SYSTEM
DEMERAL - Behandlinger - hårpleie


discounts

Dyrebare essensielle oljer tilfører en hodebunnen behandling system med en høy faglig innhold. Det er egnet for kamp og sakte ned alle former for tynning i stedet (akutt) , i forebyggende fase der det var en predisposisjon for håravfall: karakteristiske mekanismen av operasjonen flyt og FJÆRE kontrollert , handling gjør dette til egnet for behandling av de kisten hårtap problemene uansett kjønn, med, ekstra, mot maskuline seg.

ALPHA løsning
Funksjoner: Distriktet tossinica-aktivering av mikrosirkulasjonen decongestion-beskyttelse og forsterkning av capillary vegger. Flyt effekt: lotion å bedre handel mellom hårsekken og omkringliggende væskene hjelper fjerning av mobilnettet avfall og forbedrer næringsstoffer leverandørindustrien for follikulær matrise. Inneholder Eteriske oljer med avgifte (sitron og eukalyptus) for å fremme decongestion i hodebunnen stimulere (Chili og kanel) for å støtte ernæringsmessige utveksling mellom celler og vev er beroligende og beskyttende stoffer for å optimalisere og effektivisere fartøyet evnene. Ingen tilsetningsstoffer.
pakke: 30 ml glassflaske. ù

SJAMPO INTERPHASE
Funksjoner: Milde rensing (ingen SLS eller SLES)-gir næring og gjør det lett å kjemme hans hår-rense hodebunnen. Milde formelen er fri for aggressiv tensider og respekt for Fysiologiske pH i hodebunnen. Nærende effekten av melkeprotein gjør stilkene myk og lett å gre. Bruke Mint essensielle oljen er kjent for dets stimulerende og effektiv Tea Tree olje er den ideelle renset rensing spesifikasjonen er i tilfeller av overdreven hårtap.
emballasje: 100 ml flaske med applikatoren dyse.

OMEGA LØSNING
Gjelder: styrking din capillary vegger-rensing og forfriskende-5-alfa-reduktase modulering. Avrenning effekt: lotion toning virkning , etter sjampo regulerer blodsirkulasjonen og holder den effektive distriktet klar for å møte ernæringsmessige kravene i hårsekkene.
pakke: 30 ml glassflaske.

Related

PHYSIA NOVA AGE - DEMERAL
PHYSIA Mimik - DEMERAL
PHYSIA essensielle oljer - DEMERAL
PHYSIA OE-ANTI-FLASS LINJE - DEMERAL
PHYSIA OE-DETOX ONLINE - DEMERAL
PHYSIA OE-ENERGIGIVENDE LINJE - DEMERAL
PHYSIA OE-BEROLIGENDE LINJE - DEMERAL
PHYSIA OE-NORMALISERE LINJE - DEMERAL

X

privacy